Zsák zsák teli zsák..

 2010.12.06. 00:15

Realizmus egyenlő pesszimizmus??? Tényleg erről lenne szó? Kasszasikerre hajazó filmek milliói kínálják nekünk az illuziót, hogy egy éjszakás kalandokból nagy szerelmek születhetnek, és hogy a kutyából igenis lehet szalonna!

Az a bizonyos szólásszabadság, jelenleg megbuknik látszik, aminek zászlaja alatt büszkén hirdettem elfátyolozott gondolataim. Időt és energiát nem sajnálva fektetek misztikus jelentéstartalmakat általam épített idolokba. Dekorálom a valótlant, de a gravitáció nem engedi, hogy nem várt magaslatokba emelkedjek. A szárnyaim meg ugye nem nőnek ki maguktól..

A realitások talaján nem futsz össze szívdöglesztő egyedülálló orvosokkal az SzTK-ban, és az ajándékot sem a nagy piros pacák csempészi a kiscsizmádba. A realitások talaja, még csak egy kicsit se hasonlít, arra a klassz helyre, amiért 1200 forintot fizetsz a CinemaCityben.

Viszont az emberi természet, nap, mint nap lehetőséget ad a választásra, hogy gyalog szerrel közelíted-e meg a kérdést vagy madárnak képzeled magad!

Tehát a szappanízű zselés szaloncukor helyett, én rendhagyóan ama bölcseletet tenném a Nektek készített Mikulás csomagba, hogy "törődjünk bele a ténybe! A férfiak konformisták, a nők pedig idealisták."

A bejegyzés trackback címe:

https://veronikathens.blog.hu/api/trackback/id/tr572495820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

El Emigrante 2010.12.13. 20:23:21

"Kasszasikerre hajazó filmek milliói kínálják nekünk az illuziót, hogy egy éjszakás kalandokból nagy szerelmek születhetnek, és hogy a kutyából igenis lehet szalonna!"

Ki akar megnézni egy filmet ami a való világról szól? Senki, azt nézheti 0-24ben. Olyan filmeket kell csinálni, amik jóeséllyel nem fognak megtörténni (pl. kutyából szalonna lesz). Ergo, minden film sci-fi, csak a valóságtól való távolsága más. Szerintem.
De persze a nőknek és a reménytelen álmodozók ebbe sose fognak beletörődni:)
süti beállítások módosítása