Édes kis semmiség

 2010.10.19. 16:57

Olyan édes a pasi, hogy még a vércukorszintem is az egekbe szökik tőle, mégsem érzem a kislányos zavarodottságot. Annyira öntudatomra ébredtem volna a 10hónapos görög fényterápián, hogy még a mellettem ücsörgö teremtés koronája sem tud kizökkenteni ebből a SzépHeléna állapotból?

Az is lehet, hogy az alkalomra választott potencianövelő ruhám bír valamiféle szupererővel.

Azért vagyok ilyen nyugodt, mert a zsigereimből érzem, hogy sínen vagyunk? Vagy az első célkitűzésem könnyed elérése mattította meg a fényes zsákmány aranyló ötvözetét?

Miközben bájos mosollyal nézem, hogyan választja férfias határozottsággal a hosszabb utat, a köztudottan gyorsabban járható rövidebb helyett, azon gondolkodom, hogy mi értelme van esendőt játszani, ha még egy normális randi sem jár érte?

A tapasztalatok azt mutatják, hogy a férfiak a gyámolításra szoruló nőket kedvelik, szóval a randizás még eme korai szakaszában az erélyeskedés vagy okoskodás szóba sem jöhet.

Tehát laza mozdulattal kidobom az autó ablakán a FeministaTársaságtól kapott Arany Érdemkeresztemet, és kedvesen mosolyogom tovább...

A kellemesen langyos "nyaralóövezetből" visszatérni a veszedelmes vadászmezőkre, amellett, hogy izgalmas és számos kalanddal kecsegtet, meglehetősen rizikós is. Hiszen a jó vadász, addig űzi a vadat, amíg el nem ejti.

Viszont a rideg valóság csúf igazsága, hogy mi nők, inkább lennénk a nagy vadász fényes zsákmánya, a tökéletesen célzó TellVilmos helyett.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://veronikathens.blog.hu/api/trackback/id/tr432383922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

JolieJulie 2010.10.19. 19:01:57

'mi nők, inkább lennénk a nagy vadász fényes zsákmánya, a tökéletesen célzó TellVilmos helyett.' - újfent kedvenc végszóra találtam :)
És egyetértek...bár lehet,h külsőleg úgy tűnik vagy azt mutatjuk, h szeretünk vadászni, abba is lehet belefáradni nagyon könnyen!!
Úgyhogy igen,az idővel inkább a zsákmány lennék magam is egyszer végre. És félreértés ne essék, nem azt mondom,h unom a vadász szerepét,csak váltani szeretnék picit.Kíváncsi vagyok milyen 'a nagy vadász fényes zsákmánya'-nak lenni...
süti beállítások módosítása