Old man's

 2009.10.18. 22:03

 Bizonyos idő után,a társaddal már félszavakból is megértitek egymást,olykor elég csak egy pillantás,és tudod,hogy mit akar a másik.Harmonikusan tudtok együttműködni,mivel ismeritek egymás ritmusát,és a tudat,hogy képes vagy kiegészíteni a partnered,az pedig egyszerűen fantasztikus.

Na,ilyen az,amikor már gyakorlott mosodai dolgozóvá nőtted ki magad:))))

A délutáni műszakban általában csak ketten vagyunk,ami sokkal nyugisabb és jobb,elősször is mert nem kell korán kelni,másodszor pedig két szünet is van,egy kávé és egy vacsora szünet.

A titkos hódolóm nem jelentkezett azóta,viszont most már lövésem sincs,hogy ki lehet,mivel kiderült,hogy egész fanclubbom van a hotelben.Mielőtt nagyon örülnétek,kezd tényleg idegesítő lenni a szitu.Új vagyok,így próbáltam mindenkivel kedves lenni,meg dumálni,de sajnos ezt többen félreértették,és egész nap felváltva fárasztanak.Az öreglányok meg jót szórakoznak közbe.

Ideje lenne feljutnom a 'felszínre',mert ott legalább cuki görög fiúk dolgoznak,amúgy is rám férne a nyelvlecke;)

A pálmát a pincér srác viszi,tudjátok,aki a törzshelyemen dolgozik és elhívott múltkor a Cubanitába.Akkor még jó fejnek tűnt,viszont azóta ha napi 20smst nem ír,akkor egyet se,és nem zavarja,hogy én csak 2naponta válaszolok.Komolyan az őrületbe kerget,szóval lassan vissza kéne vennem a jófejkedésből,mert nem lesz ez így jó.

Tegnap este elmentem Ártemiszékkel Gáziba,mivel itt volt az öccse,meg Fotisz unokatestvére.Beültünk a DirtyGingerbe és hajnalig buliztunk.Aztán fogtam egy taxit,hogy hazajussak.Szokásos módon diskuráltam a sofőrrel,aki fél perc után felajánlotta,hogy menjünk el kávézni.Mivel kb 70 és a halál közt volt a papa,így annyira felhúztam magam,hogy van pofája elhívni bárhova is,amikor az unokája is lehetnék.Hihetetlen!!!!Amúgy ijesztően sok itt a 'dirty old man'.Talán be kéne szereznem valami cuki bodyguardot,csak a testiépségemért,meg hogy ne gondoljatok antiszerelemistának.

Erről jut eszembe,hogy Robertó meghívott vacsorázni,ami azért vicces,mert időközben kiderült,hogy a mi kis becsület bajnokunknak van valami barátnője Cipruson,akiről eddig elfelejtett említést tenni,szóval kiváncsi leszek,hogy mi lesz a holnap esti műsor.Mindegy,hamár egy disznó,remélem legalább főzni tud!

A bejegyzés trackback címe:

https://veronikathens.blog.hu/api/trackback/id/tr161459058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kungfu panda 2009.10.18. 22:33:53

csak hahahahahahahahahahahahahahah
nyelvlecke?! az mindig kell :)

JolieJulie 2009.10.19. 00:16:16

:D
Fuss fel Vera!!De ne a cuki görög ifjak miatt, hanem a gazdag vendégek, vagy a szállodatulaj miatt!;)

Vanni Ferrari 2009.10.19. 00:30:00

Jól van lánykák,látom azért otthon is működnek a hormonok;)
Végülis, madarat tolláról,embert barátjáról!!:P
süti beállítások módosítása