HabCSÓK

 2011.01.23. 17:37

 Az első csók különleges dolog. Az életben számtalan első csók van..Amikor készülünk rá vagy tervezgetjük és kívánjuk, hogy bár örökké emlékeznénk rá. Ez az, amikor valaki idegenből átváltozik valaki olyanná, akit ismerünk. És minden, ami ezután következik, csak árnyéka lesz az elsőnek...

Minden egyes első csók egy ígéretet hordoz. Ez az ígéret nagyban függ a csók jellegétől. Mert egy csók lehet baráti, lehet túlfűtött, lehet szeretetteljes, mély és szenvedélyes is. Ahogyan a feltételezett ígéret is szorítkozhat egy éjszakára, de akár egy életre is.

Sokszor osztogatunk felelőtlenül olyan csókot, aminek jelentéstartalma túlmutat a beváltható ígéretnél. Ilyenkor nem számolunk a csók azon hatalmával, amely nem igényel szöveges magyarázatot, ergo többet mond minden szónál.

A bejegyzés trackback címe:

https://veronikathens.blog.hu/api/trackback/id/tr632607768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása