A nagy debütálás

 2009.09.30. 01:44

Vannak dolgok,melyek soha nem mennek ki a divatból.Ilyen például a mindig elegáns,mindig divatos "little black dress".A kis fekete estélyi,ami nélkülözhetetlen kelléke egy nő ruhatárának.

Az idén elősször megrendezésre kerülő AthéniDivathét alapötletét is a Coco Chanel által híressé vált darab adta.A nagystílű esemény meghatározó alapélménye a pompa és a csillogás mellett,az időtállóság volt,így mi sem lehetett volna megfelelőbb helyszín a GrandeBretagne luxus szállodánál,ahol a jelen és a múlt impozáns környezetben találkozhat.

A rendezvényen számos divattervező vonultatta végig legújabb kreációit,mégis a hét meglepetése a FashionLabour névre hallgató kollekció volt.

A nagyközönség számára eddig ismeretlen stílus,újító erővel robbanhat be a hétköznapi viseletbe.A tervező a haute couture darabokban a design mellett a kényelmet helyezte előtérbe,ezzel újrafogalmazva a dolgozó ember outfit-jét.

A hét felfedezetje,a "sweetie grey" (cuki szürke),ami ötvözi a klasszikus stílust és a kényelmes eleganciát.Szabása misztikussá varázsolja a nőt,hisz a meglepően bő fazon,temérdek helyet hagy a képzeletnek.Hiába az egyszerű vonalvezetés,az összkép nem igényel harsány kiegészítőket,így viselője kihangsúlyozhatja a benne rejlő ősi nőt.Egyszerűen nagyszerű!

A bemutató híre futótűzként terjed a divatvilágban,és a találgatók szerint az is lehetséges,hogy a "sweetie grey" letaszítja trónjáról a baporosodott "kis feketét".

 

( csak,hogy tudjatok róla,normál esetben,soha az életbe nem tennék fel ilyen pocsék képet magamról az internetre,so csak Nektek,csak most és biztos,hogy soha többet!!!!! )

A bejegyzés trackback címe:

https://veronikathens.blog.hu/api/trackback/id/tr21417286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kittykó 2009.09.30. 10:06:16

keméééééééééééény!!!!!szerintem tényleg aranyos vagy benne:)

Virágka 2009.10.01. 11:49:29

De ugye majd megtarthatod ha netán átpozicionálnak???? :)
Kár lenne érte!
Kis cuki :)

El Emigrante 2009.10.02. 02:36:48

Kommentálni fogom a képet, ha lassan nincs új bejegyzés...
;)

sumobarbie 2009.10.02. 08:15:32

@Virágka: hihihihi! és ebben ücsörögne a recepción!!:):):):)
süti beállítások módosítása