Hasé

 2010.03.29. 23:20

Most az élet iskolájában tanulok,az egyetem helyett.Pedig épp a ZH-imra készülhetnék a homokszínű konyhámban,a színes kávésbögréim között.

Lehetnék a diáktanács elnöke,ha a főiskola szépe nem is,vagy írhatnék érdekes cikkeket a suliújságba.Tagja lehetnék valamelyik diákpártnak vagy akár képviselhetném az iskolát valamilyen vitaversenyen is.

Sokszor tör rám mérhetetlen tudás vágy,és szívesen ücsörögnék hatalmas előadótermekben,érdekes tanárokat hallgatva,egy témában,ami gondolatokat ébreszt bennem.A pillanatot megfogni könnyű,de megtartani nehéz.Olyan,mint egy gyertyaláng,ami hol erősen lobog,hol elhalóan pislákol...A sötétség ijesztő,amikor a fény kihuny,akkor félünk.Már az ősemberek is tudták,hogy a tüzet táplálni kell.Olykor egy szikra is elég egy hatalams tűzvészhez,de legtöbbször a szél elfújja a gyertya lángját,és a fölszálló füst is hamar elillan.

Tehát két dolgot tehetünk,vagy nagyon sok gyufát csomagolunk a hátizsákba,vagy nem hagyjuk a tüzet őrizetlenül..;)

 

*hasé:Hályastésztából készített sós sütemény,amit hús vagy hal vagdalékkal töltünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://veronikathens.blog.hu/api/trackback/id/tr651879585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

El Emigrante 2010.03.30. 11:41:19

...
Ne már, ebbe még belekötni sem lehet!

JolieJulie, legalább te írjál vmi kis édi butaságot, h tudjak rá replikázni!:) Verkánk már elég rutinos és aligha hagy támadási felület.:p

JolieJulie 2010.03.31. 12:52:21

Ha,Ha,Haaa...:p
Csak én nem értem,h miért Hasé a címe?!Veru?Miért hal töltelékes sütemény a címe egy ilyen mélyen elgondolkodtató "tüzes" bejegyzésnek?NA ebbe köss bele!! :D
süti beállítások módosítása