Hajrá csajok!

 2010.02.20. 17:09

Magyarországi villámlátogatásom rámutatott a lényegre,nincs értelme tovább siratni rohanó ifjúságom,ahogy egy barátokkal átbulizott éjszaka is gyógyír bármilyen szívbetegségre.

Miután 3 nap leforgása alatt minimum kétszer váltottam meg verbálisan a világot,így régi életkedvem is visszatért,és azt is örömmel tapasztaltam,hogy végzetes vonzerőm mit sem vesztett hajdani fényéből:P

Olyannyira,hogy az elveszett görög kedvesem is megkerült,milyen kár,hogy már ő is a leépítés áldozata lett.Mivel jelenlegi hozzáállásom a legrosszabb,ami vele történhet,így egyértelműen lesz pár álmatlan éjszakája miattam.A szememben ugyanaz az édes és kedves srác,aki volt,sértettségem gyorsan elszállt,helyébe pedig baráti kedvesség lépett.Ahogy látom,egyelőre még nem fogta fel,hogy milyen határozottan zártam rövidre a köztünk történteket,de amint tudatosul benne,biztosra veszem,hogy szóvá fogja tenni.Ezesetben tündéri mosollyal fogom tudatni vele álláspontomat,véglegesen pontot téve röpke románcunkra.

Habár életemet sikerült a régi vakvágányból célrevezetőbb mederbe terelni,a VeronikaFunClub célközönsége még mindig a léhűtők gyülekezete,szóval teljesen indokolt a kegyetlen bánásmód.Minden lánynak üzenem,aki úgy érzi,hogy folyamatosan rossz lóháton üget a boldog beteljesülés felé,hogy egy percig se gondolja,hogy a lomha hintalova idővel vad musztánggá változik!

Nézzetek tükörbe,és lássátok mi van az üveg mögött!Hiszen úgyis lehet küzdeni a szerelemért,hogy az ember tisztában van az értékeivel.A 'léhűtők lóhátán' pedig csak az időtöket vesztegetitek!

A bejegyzés trackback címe:

https://veronikathens.blog.hu/api/trackback/id/tr51776186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása