DISZKOntálva

 2010.05.07. 15:15

Ezt a BáthoriClub-nak ajánlom..Köszönet a szállásért:)

 

 Görbetükör a magyar bulizótársadalom alkoholtól elhomályosult szemei elé.

Az előre kitervelt részeg tivornyák elengedhetetlen kellékei,pár üveg tömény és néhány jó barát.Így,ez az este,megint az az este lehet,ahol tőmondatokkal szélesítheted személyes szociális hálód,és akár szavak nélkül is rátalálhatsz az aktuális igazira.

Egy hely,ahol a lányok áruba bocsátott testét férfiak hada várja,ahol végighaladva a lerészegedés 3 fázisán,egyszerre lehetsz okos,szép,majd láthatatlan.

Az erősítők monoton dübörgése elnyomja fejedben apád bölcs szavait,az óvszer nélküli szex kínos következményeiről.

Egy éjjel,amikor nem néznek hülyének,ha 2 sarokért taxit hívsz,amikor nem bűn hajnali 5kor BigMac menüt zabálni,és teljesen rendben van reggel 8kor mackós pizsamában lebotorkálni egy belvárosi parkolóórához.

Az éjszaka feslett törvényeit nem nehéz betartani,sem betartatni.Ebben a villogó fényekkel megspékelt világban,ahol a JimBeam cola sosem hagy cserben,és elég egy jól célzott mosoly,hogy haza rángass valakit,mindig ösztönöz a folytatásra,hogy ha legközelebb kigyulladnak a fények,Te megint szívesen emeld a poharadat egy szebb jövőre.

S majd évekkel később,mikor a nikotin barázdázta arcoddal éppen egy új májra vársz is büszkén elmondhasd,hogy "azért mi jól küldtük".

A bejegyzés trackback címe:

https://veronikathens.blog.hu/api/trackback/id/tr671981868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Virágka 2010.05.07. 15:37:11

Épp ezért hogy még ígyebbül is tudd küldeni és gazi milyen gyerek is legyél szerdán folyt. köv! ;)
süti beállítások módosítása