haLÓ!!!

 2009.11.16. 23:41

Csúnya,rossz blog tulajdonos vagyok,mivel bejegyzés nélkül hagyom a hűséges olvasóimat már napok óta,pedig nekem itt kötelességeim vannak,amiknek nem tettem eleget az utóbbi időben.

Im sooo SORRY,de elkezdtem írni valamit a bloggal párhuzamosan,és ez lefoglalja a gondolataim 120%át.A szóbanforgó dolog,amit még egy darabig szeretném ha homály fedne,szóval ne is kérdezzétek,mert úgyse árulom el,hogy mi az,olyannyira magával ragadott,hogy néha azon kapom magam,hogy nem vagyok itt,tehát jelenleg kettős életet élek..'asszem kezdek bekattanni' :)

Amikor éppen nem a képzelt világomban ütöm el az időt,akkor vagy a mosodában hajtogatok vagy az Artemiszékkel találkozom vagy a Robertóval kávézom.Na jó,azért ennyire nem egyhangú itt az élet,de Judit távozása óta nem buliztam,nem volt fellépésem egy meleg bár színpadán sem és még csak alkoholt sem ittam.

Mielőtt még magam is elkönyvelném ezt a bejegyzést a 'tartottad volna meg magadnak'-bejegyzések táborába,elárulom nektek,hogy híreim vannak!!!

Már több,mint két hónapja vagyok a hotelben,persze megismertem csomó embert,de a görög fiatalok,akik a felszínen dolgoznak,nem nagyon beszélgettek velem,egészen a hét elejéig.

Még múltkor eldöntöttem,hogy a sarkamra állok és megkérdezem a kávéborogatós cuki pincértől,aki az ominózus eset óta minden nap kitartóan jön a terítőkért,és szótlanul mosolyog,hogy miért nem beszél hozzám soha,nem akar vagy,azt gondolja,hogy nem értem???

Szombaton,pontosan 7 óra után 10 perccel,jött is Diomídis,mert hogy ez a neve,mondjuk jobban örültem volna,ha egyszerűen csak Nikos,de mindegy...Miután köszönt,feltettem neki a jól kitalált kérdésemet.Persze a 'B' válasz volt a helyes,és azóta az eddigi csigatempó is futólépésre váltott,mivel a vacsora után,ahová teljesen véletlenül,általában sikerül egyszerre mennünk,mindig kijön a munkatársával cigizni,pedig ő nem is dohányzik,és velem beszélgetnek.

Ezenkívül a lány munkatársai is elkezdtek jófejkedni,mindenki kérdezgeti,hogy honnan jöttem,meddig maradok,van-e barátom,blablabla...Ha most női logikával párhuzamot szeretnék felállítani Diomídis látszólagos szimpátiája és a munkatársnői hirtelen jött érdeklődése között,akkor azt gondolnám,hogy mindenkinek rólam áradozik:D

Ha pedig ezúttal nem kreálok összeesküvéselméletet,akkor egyszerűen csak szimpi vagyok nekik,ami jó,főleg,hogy remélhetőleg januártól együtt fogunk dolgozni.

Attól eltekintve,hogy kitűnően alakulnak a dolgaim itt,már nagyon várom a Karácsonyt,jó lesz kicsit hazamenni.Egyelőre nincsen repülőjegyem,de nem vagyok kétségbe esve,ha kell,akár stoppolok is.Erről jut eszembe,hogy van egy bátor magyar lovag(om),aki egyszer azt mondta,hogy lóháton jön értem,ha fehér zsebkendővel integetve várom az erkélyen:) Üzenem,hogy csapjon a lovak közé,mert ha a héten nem lesz jegyem,akkor kezdheti felnyergelni Rárót,különben csak jövő karácsonyra érünk haza!

A bejegyzés trackback címe:

https://veronikathens.blog.hu/api/trackback/id/tr871530756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

El Emigrante 2009.11.17. 00:46:28

Khm... Igaziból lehet, hogy a fentemlített lovag nem gondolt rá, hogy ilyen hamar szaván foghatják... Nade majd biztos kitalál vmit. :p

El Emigrante 2009.11.17. 01:01:34

Amugy meg haLó, akkor egyen zabot.

Vanni Ferrari 2009.11.17. 10:26:42

@El Emigrante: Remélem tudod,hogy ha nincs lo(vad),jó a szamár is!

JolieJulie 2009.11.17. 12:16:15

Hát szerintem nem egy lovag van itt Pesten, aki szívesen elmenne érted...;)

Virágka 2009.11.18. 00:46:22

@JolieJulie: Na Julus, ezzel a kommenttel tettél keresztbe, hogy a fent emlitett lovag tényleg érte menjen. :)
Mindegy Verussh lovon, lovaggal, vagy lovagolva, vagy lovaggal lovagolva (még ha csak lovon is) de várunk haza! ;)

JolieJulie 2009.11.18. 19:09:15

@Virágka: :D
Na jó kis szó játékot raktál össze Viri!! Igen, remélem a FENT említett lovag veszi az üzenetet...:P
De akárhogy is, a LÉNYEG tényleg,h Veru hazajöjjön!

Ioanna 2009.11.18. 23:54:52

@JolieJulie: ez az elso kommentem,es sajnos nem lesz valami frappans,de ma ugy elfogott az irigyseg,mikor egy atheni lanykan meglattam eletem legszebb (eddig latott) lila magassarkujat,tehat nekem sajnos nincs ilyen alomcipom,de nekem van vera live show,ami nektek nincs!remelem most ti irigykedtek.de azert varjatok csak haza!...

Vanni Ferrari 2009.11.19. 00:28:36

@Ioanna: Artemi, még egy két különóra, és végül vérbeli hekker válik belőled! ;)
Amúgy szerintem nagyon frappáns kis első kommentet sikerült összehoznod,nekem tetszik! :)

Vanni Ferrari 2009.11.19. 00:32:12

@Virágka: @JolieJulie: Amúgy még csak most esett le,ez a lovon lovaggal lovagolva dolog, és azt kell,hogy mondjam,hogy bármilyen csábítóan is hangzik,azért inkább preferálnám a repülős megoldást,már csak az egyszerűség és a gyorsaság kedvéért is. Meg isten mentsen, hogy egész lovas sereg induljon a megmentésemre,mivel köztudott, hogy egy fenékkel több lovat nem lehet megülni;)

JolieJulie 2009.11.19. 21:24:11

@Vanni Ferrari: :D
Dehogyisnem! Vera viccelsz? TE nem bírnád...ha,ha,ha
Cupp!!

JolieJulie 2009.11.19. 21:25:30

@Ioanna: irigyellek is! :)
meg téged is szívesen látnálak, otthon vagy ott, rég volt!
süti beállítások módosítása