Blogterápia

 2009.11.22. 19:59

 

Miután megnéztem a Joulie and Julia című filmet,elképzeltem,hogy milyen lenne azokban az időkben élni, ahol a nők magassarkúban és köténykében főznek, és éppen, amikor szexin megízlelik a fakanálról a gőzőlgő ételt, betoppan a nyakkendős férjük, újsággal a kezében. Majd azt mondja, "hi Darling!", egy kitartott pillanat a röpke csók erejéig,és az élet megy tovább.

Habár nem vagyok biztos benne,hogy nem választanám-e inkább a szexet a konyhapulton,a mosogatás helyett,mégis azt kell,hogy mondjam,tetszik,amikor kis kosztümben serénykednek otthon a desperate housewife-ok,és professzionális tálalással várják haza dolgozó férjüket.Persze ez csak egy unatkozó lány fantáziája vasárnap délután,ami a film magávalragadó hangulatának tudható be.

Talán azért hesegetem ilyen szorgalmasan a társas életnek még csak a gondolatát is,mert az én biológiai órám még csak a huszaséveim elejében lévő féktelen bulizásnál és kalandozásnál tart,ahol egy komoly kapcsolat csak zavaró tényezőnek minősülő súlyos teher.

Jelenleg a közelgő ünnepektől sem kell tartanom,amik általában okot adnak a szerelem utáni sóvárgásra,mivel ez a Karácsony a rég nem látott szeretteimről fog szólni,nem pedig a bújjunk össze a hideg téli estéken a meleg takaró alatt jellegű -minden nő álma-, két ünnep közti semmitevés lesz.

Mondjuk a bújjunk össze dologot éppen el tudnám képzelni valami vicces handsome guy-al,habár a helyzetem közel sem rózsás,már a kávéborogatós fiú sem tetszik annyira.Biztos velem van a baj!:)

Ha mindenképpen magyarázatot szeretnék találni erre a közel sem súlyos problémára,ami több hasonló korú lányt is érint,akkor egyszerűen csak azt mondom,hogy még keressük önmagunk.Mármint úgy gondolom,hogy abban az élethelyzetben jó rálelni "valaki különlegesre",amikor már megtaláltad a helyed,azon az úton jársz,amin szeretnél.Mert ha idő előtt elkötelezed magad egy arra alkalmasnak az oldalán,akkor megtörténhet,hogy az egyszerűség és a békesség kedvéért inkább lépsz az általa preferált ösvényre,ahelyett,hogy kitartottál volna az elképzeléseid mellett.

Persze a teóriám több sebből vérzik,de talán újfent elég lesz ahhoz,hogy fölborzolja az amúgy ellaposodott kedélyeket!Ha már a blogom lelkiállapotánál tartunk,akkor magamon kívül senkit sem hibáztathatok.Pont a minap olvastam végig az utolsó bejegyzéseimet,és rájöttem,hogy a mostanában feldobott labdáim valószínűleg a családomon és a legjobb barátaimon kívül,mást nem fognak a képernyő előtt tartani.

Eszembe jutott,hogy elenegedem a fantáziám,és írok pár fiktív kis sztorit,meg nem történt randikról és filmbe illő történésekről.De inkább őszintén bevallom,hogy rémesen unatkozom.Az égvilágon semmi sem történik,egy két átlagosnak mondható dolgot leszámítva.Napok óta össze vagyok zárva a gondolataimmal,amik jelenleg távol esnek Athéntól és a mosodai valóságtól.

Képzeletben napfényes helyeken járok,és fancy partykon veszek részt,olyan munkám van,amit élvezettel csinálok,és a szürkeruhás mosodában dolgozó lány,már csak egy régi emlékkönyv lapjainak a szereplője.

A bejegyzés trackback címe:

https://veronikathens.blog.hu/api/trackback/id/tr601544579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

JolieJulie 2009.11.22. 22:07:01

:) én személy szerint örülök,h nem kamuztál be semmit,mert jó tudni,h nem vagyok egyedül én összezárva a gondolataimmal a napokban...ami a daydreaminget illeti...ki nem teszi?Még ha meg is vagyunk elégedve sok mindennel, valami mindig hiányzik..

El Emigrante 2009.11.22. 22:15:07

Na, csak hogy megzavarjuk az állóvizet, egye fene, belekötök:
Ahhoz képest, hogy a "komoly kapcsolat csak zavaró tényezőnek minősülő súlyos teher" nálad, elég sokszor van róla szó:P Vajon ha tényleg így gondolod, miért kell ennyit bizonygatni...? Kognitív disszonancia?
*felveszi tűzálló kezes-lábasát* :)

Vanni Ferrari 2009.11.22. 22:32:35

@El Emigrante: A kérdésnek ezennel helyt adok!
Az eszközeidet használva saját fegyveremül,én is idéznék a szövegből:
"Persze a teóriám több sebből vérzik,de talán újfent elég lesz ahhoz,hogy fölborzolja az amúgy ellaposodott kedélyeket!"

El Emigrante 2009.11.22. 23:47:11

@Vanni Ferrari:
Nope, ennek az idézetnek nincs köze az én megállapításomhoz! Ettől még minden bejegyzésben szerepel a kérdéskör, ilyen-olyan formában, holott (angolul:"wherethere") folyton azt bizonygatod, hogy neked aztán nem kell;) Már elég sok szemszögből megmagyaráztad, uh csak azt nem értem miért lovagolunk még mindig rajta?:p

Vanni Ferrari 2009.11.23. 10:48:20

@El Emigrante: hát jó,akkor csapó kettő!
Pontosan ezért,hogy alkalmat adjak neked az élő adásban történő alázásra:)
Habár a témával kapcsolatos kommentjeid,arra engednek következtetni,hogy unod a témát,azért fogadni mernék,hogy egy-egy ilyen hozzászólás után megelégedve klikkelsz rá a "komment küldése" gombra!

El Emigrante 2009.11.23. 12:06:44

Csak aszontad, h legyen már vmi forgalom, émmeg gondoltam ha belekötök, lesz. És télleg!:)

JolieJulie 2009.11.24. 21:40:43

@El Emigrante: :D hát TI ketten aztán "heves" vitát tudtok folytatni...:P

Vanni Ferrari 2009.11.24. 21:45:15

@JolieJulie: óhh,pedig ez még finom volt és nőies.
Látnád,amikor tényleg dübe jövünk:P

El Emigrante 2009.11.24. 22:54:36

@JolieJulie: Például mindjárt beszólok neki az utolsó bejegyzésnél is! Csak h legyen miről beszélni, meg h érezze a törődést;)
süti beállítások módosítása