A bájos betörő szatírája

 2009.12.15. 12:12

Tegnap,a grande bretagne ifjaival elmentem a Ghost nevű bárba,ahol karaoke est volt.A hely kb úgy nézett ki,mint Drakula gróf budoárja,a vörös anyaggal bevont falakon rusztikus gyertyatartók lógtak,és roppant izlésesen műpókhálóval dekorálták a bútorokat.

Az elején még kíváncsian tapsoltam az újabb és újabb fellépők után,aztán rá kellett döbbennem,hogy Görögországban egyáltalán nem szükséges semmilyen énektudás ahhoz,hogy egy karaoke bárban ünnepelt sztár legyél.Csak,hogy érzékelhető példával éljek,Edda tipusú számok,Győzike hangszinén,természetesen görögül.

Na most ennyi lelkes lokálpatrióta között,nem volt meglepő a felismerés,hogy az angol repertoár kimerült Whitney Houston:All by my heart című számánál,amit istennek hála senki nem próbált meg "elénekelni".

Habár otthon előszeretettel léptem fel hasonló pubok színpadán,nagyon sokat kellett volna innom ahhoz,hogy görögül dalra fakasszanak,tehát szerényen elutasítottam a felkéréseket a nyelvi hiányosságaimra hivatkozva.

Olyan két óra körül,már kezdett lehervadni az arcomról az "én is tök jól érzem magam!"-mosoly,és próbáltam valami kivitelezhető menekülési tervet gyártani.Az "elmegyek WCre,mindjárt jövök"-trükk,az eleve ki volt zárva,mivel az asztalunk a kijárat és a mellékhelyiség között volt,szóval egy órával később egyszerűen bejelentettem,hogy megyek.Na akkor még vagy 20percig ment a huza-vona,majd kijutottam.Gyorsan leintettem egy taxit,mielőtt még a mellettünk ülő részeg szatíroszok csoportja ráébred,hogy megléptem.

A lépcsőházban beszálltam a liftbe,ahogy midig,megnyomtam a gombot,ahogy mindig,kiszálltam és az ajtónkhoz mentem,ahogy mindig,majd feltűnt,hogy valami gond van a kulcsommal és nem passzol a zárba.Olyan másfél perce zöröghettem ott,amikor kinyílt az ajtó,és ott állt egy öreg pasi,csíkos pizsamában.Akkor esett le,hogy teljesen valószínű,hogy rossz emeleten vagyok,és hirtelen azt sem tudtam,hogy mit mondjak.Mivel látszott rajtam,hogy nem vagyok se beterő,se késes gyilkos,így nem hívta a rendőrséget,de én majd elsüllyedtem szégyenemben,oltári ciki volt.

Szóval ilyen kalandos estém volt,habár a show business ezúttal sem fedezett fel,legalább annyit sikerült megtudnom,hogy egy görög karaoke bár,vitathatatlanul a külföldiek vesztőhelye.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://veronikathens.blog.hu/api/trackback/id/tr281599531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

El Emigrante 2009.12.15. 14:17:19

Én a vitathatatlannal vitatkozNÁK! Sztem csak kicsit kellett volna innom ahhoz, h belevágjak mondjuk ebbe: www.youtube.com/watch?v=BvN5z96mbGY
:D

Vanni Ferrari 2009.12.15. 19:50:53

@El Emigrante: hirtelen egyik sem ugrik be,hogy lett volna,persze ez nem jelenti azt,hogy nem is volt!
na,majd,ha egyszer ide fúj a szél,akkor elénekeljük ezt:
www.youtube.com/watch?v=OSOPoM5_ZCU

Amúgy mi ez a NÁKolás?Értenem kéne vagy csak,azt gondolod,hogy vicces?:P

El Emigrante 2009.12.15. 22:22:28

Vicces, csak nem értheted :p

Vagy inkább ezt!:
www.youtube.com/watch?v=FyjjxsJar1c

(én az öreg csávó leszek, gy.k.:))

Vanni Ferrari 2009.12.15. 22:46:24

@El Emigrante: Remek!Profilból éppen úgy nézek ki,mint NatasaTheodoridou;)
Az öreg csávó hangja meg detto,mint a tiéd:P
süti beállítások módosítása