Fűrész 7.

 2009.09.16. 20:58

 Amikor az ember idegenekkel lakik együtt,akkor sokkal jobban odafigyel a rendre,legalábbis az elején.Szóval szokatlan módon,mindig rögtön elmosogatok,visszateszem a cuccaimat a helyére,nem dobálom szét a törölközőmet a lakásban és a hamutálat is naponta ürítem.

Magyarul tényleg igyekszem a rendszerető látszatát kelteni,viszont ez a mosás téma nem annyira megy.

A héten másodjára áztatom el a k lakást,mert sorozatosan elfelejtem beletenni a k csövet a k budiba:@ :@ :@

A már oly sokszor említett lakóközösségünk ma sem ült a babérjain,így a nyolcórai kávémat a szembeszomszéd koronázta meg.

A lakásban 3 hálószoba van,mind a háromból ki tudsz menni az utcára néző erkélyre.Na most ez az erkély pontosan az utca másik oldalán levő ház balkonjával van egy szintben.Tehát ha görögös hangszínen beszélsz,akkor még dumálni is tudtok.

Szóval a szóban forgó szomszéd,aki körülbelül egy 45-50 éves férfi,kibattyogott egy szál törölközőben az erkélyre,és elkezdte láncfűrésszel szétvágni az asztalt,ne ijedjetek meg,nem egy pszichopata gyilkos,csak gondolom barkácsolni támadt kedve.

Totál bele vagyok bu*zulva a görög tanulásba,egész éjjel gyakoroltam,és csináltam csomó very clever táblázatot a nyelvtani részekhez.

Mindenkinek ajánlom,hogy próbáljon találni egy olyan hobbit vagy munkát vagy embert vagy bármit,amiben tényleg örömét leli,mert rengeteg energiát képes adni.

 Na de rátérnék a lényegre,mivel gondolom mindenki betegre aggódja magát a szakmai előremenetelemet illetően.Tegnap már végleg elkönyveltem a hoteles bagázst,mivel gyenge kezdés után,erős visszaesést mutatva nem hívtak vissza,viszont ma telefonált Mrs.Miranta "aprotekciódmiattmuszájNekedmunkátadnom" Pachnou titkárnője,hogy jövő hét kedden délre menjek be egy interjúra!!!

És mi lehetne kedvezőbb a csillagok állásának,mint a szülinapom,mert hogy pontosan az nap lesz:)persze ez még nem jelent semmit,mivel csak egy újabb meghallgatás,de azért örülök neki.

Egyenlőre elképzelésem sincs,hogy milyen jellegű interjúra számíthatok,de majd rögtönzök valamit,aztán vagy megeszik vagy nem.

Most rohanok az egyetemre,ahol a nyelvkurzus indul,mert ugye még se férjre,se görög állampolgárságra nem tettem szert,így próbálok valami más jellegű kedvezményhez folyamodni,például érvelhetnék azzal,hogy munkanélküli vagyok vagy halmozottan hátrányos helyzetű magyar diáklány...

A bejegyzés trackback címe:

https://veronikathens.blog.hu/api/trackback/id/tr171387137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sumobarbie 2009.09.18. 08:55:07

de mit tehetek, ha az az ember akiben "örömömet leltem" (ne kalandozzunk el, értsd: roppant szórakoztató volt a társasága...) elhúzott Athénba...? Na, erre varrj gombot!

Vanni Ferrari 2009.09.18. 09:42:14

@sumobarbie: Ez esetben,azt tanácsolom önnek,hogy sűrűn tegyen látogatást Athénba!!!;)

JolieJulie 2009.09.18. 18:39:08

:) Veru, ha veletlenul megiscsak takaringyo leszel a hotelban,nem rossz kezdet ez az otthoni takaritas! :P
süti beállítások módosítása