Randikommandó

 2010.01.11. 12:44

 Egy korombeli szingli lánynak kötelessége randizni,még akkor is,ha a tapasztalatok hervasztóak.Ha számot kéne adnom az összes elcseszett randiról,aminek áldozatául estem,akkor bizonyosan eposzi terjedelemmel bírna.

Az elmúlt időszakban többször is szemtanúja voltam,ahogy okos nők sétáltak bele olyan csapdába,ami nem hinném,hogy a naivitásuknak köszönhető,egyszerűen csak túl jóhiszeműen álltak ’jól álcázott ritka nagy p*csfejekhez’.Mivel vannak a ’ritka nagy p*csfejek’,akik nem árulnak zsákbamacskát,és minden negatív jelző,amit rájuk mérsz,csak tovább növeli férfiasságukat.Ennek a továbbfejlesztett változata pedig a ’jól álcázott ritka nagy p*csfejek’,akik lesből támadnak,és csak akkor rántják le a leplet,amikor már biztosan lefegyvereztek.

Egy ilyen kegyetlen világban,ahol a női mivoltunk folyamatos veszélyeknek van kitéve,hogyan várhatja el bárki is,hogy ne öltsük magunkra a kasztrátor jelmezt,ami legalább az ijedősebbeket megadásra kényszeríti.Természetesen mi nők szívesen gyengülünk el újra és újra,százszor és ezerszer,ha kell,valószínűleg ez az ösztrogén velejárója.

Ahogy a nőknek,úgy a férfiaknak is taktikai harcot kell vívniuk,mivel manapság,már igen jelentős a kAnkurencia.szóval ki így,ki úgy próbál érvényesülni a randimenzió alternatív puniverzumában.

Melyik lány ne ismerné,az ’önmarcangolót’,aki nem rejti véka alá,hogy egy két lábon járó szerencsétlenség.Szívesen osztja meg veled már az első alkalommal,-valószínűleg a sok éves tapasztalatokból tudja,hogy nem lesz második-,hogy hogyan hagyta el az előző barátnője.Mindenért elnézést kér,mindenről eszébe jut valami sad story,nem néz a szemedbe,csak révetegen bámul maga elé és nem szeretne rólad többet megtudni,Ergó fizetett statiszta vagy az önálló előadóestjén,mivel a számlát mindig úriemberhez méltóan rendezi.

Aztán ott van a ’hős szerelmes’,az abszolút társas lény,aki minden nőben gyermekei anyját látja,idegesítően előzékeny és mindent tudni akar rólad .Fél óra leforgása alatt piedesztálra emel,a szemeidet csillagokhoz hasonlítja,ha rendelkezik költői vénával,akkor verset is ír hozzád,míg a mosdóban vagy.Mindenképp haza kísér,majd küld valami ömlengős,cukormázas üzenetet,amiben szavakba önti csodálatát.Ha bármilyen hajlandóságot mutatsz irányába,akkor piócává változik.

Ha sokat bulizol,akkor kivédhetetlen,hogy előbb vagy utóbb össze ne akadj egy igazi ’disco sutyerákkal’.Ők alapjába véve szórakoztató figurák,de ne számíts semmilyen magasröptű diskurzusra tőlük.Valószínűleg a Replay vagy a Retró menedzseli őket,és nagy márkajelzések virítanak a polóikon.Hanyagul rágózva,flegmán mesélik,hogy milyen zsírkirály volt a pörgés tegnap este a clubban,miközben félszemmel a pincérnőt figyelik.A keresztneved helyett,inkább preferálják a baby megnevezést és sosem szállnak ki a BMWből,amikor randi után hazavisznek.

Ha valaki már a kezdet kezdetén megkérdezi,hogy szereted-e,ha elfenekelnek,akkor biztos lehetsz benne,hogy egy ’perverzzel’ hozott össze a sors.A szexuálisan aberrált férfiak bármit képesek bevetni,hogy már az első alkalommal az otthonukba csábítsanak.Könnyen zavarba hoznak bárkit,és átlagosnak semmiképpen sem nevezhető szexuális szokásaik mellé gyakran fetisiszta hajlam is párosul.Tehát,ha realizáltad,hogy kivel állsz szemben,akkor is csak óvatosan a véleményformálással,mivel a határozott fellépést gyakran előjátéknak titulálják.

A ’kamu’ általában megnyerő beszélgetőtárs,intelligens és vicces.Tudja magáról,hogy jóképű és sármos,így a sugárzó önbizalma,csak még sebezhetőbbé teszi partnerét.Szívesen szédíti a nőket bárhol és bármikor,nagyon nagy szíve van,amibe mindenki belefér.Fajtársai között a legnagyobb játékos,sosem lehet rá haragudni.Ha helyén tudod kezelni a dolgokat,akkor számos boldog órát szerezhet Neked.

 Ezenkívül persze még rengeteg típus van,ez csak pár alapszíne volt a palettának,amiből olykor realista,hol impresszionista,de akár egy absztrakt kép is születhet.

Gondolom mindenki lélegzet visszafojtva várja,hogy mi is lesz a konklúzió,de a nagy tanúságok helyett,csak némi kedv csinálás volt a cél.Hiszen nincs is jobb egy félre sikerült randi után a barátnőkkel nevetni,majd ismételten arra a nagy igazságra jutni,hogy minden férfi pancser! ;)

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://veronikathens.blog.hu/api/trackback/id/tr1001663405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

JolieJulie 2010.01.11. 19:51:54

and the winner is....hmmm?!tough choice...
:)Azt hiszem,hogy ha választani kellene a felsorolt típusok közt.a 'kamu' mellett döntenék.legalább szórakozok egyet!;)

sumobarbie 2010.01.11. 21:52:05

én Veronikát (a szexháziállatos latexruciban) a perverzzel tudom elképzelni...:)

Vanni Ferrari 2010.01.12. 03:27:51

@sumobarbie: hát igen,aki szexháziállatnak öltözik,az magára vessen..kivéve persze,ha maga is perverz;)

Vanni Ferrari 2010.01.12. 03:28:23

@sumobarbie: még annyit,hogy szívesen kölcsönadom:P

El Emigrante 2010.01.14. 00:36:37

Ami a poén, hogy egy férfi bármelyik típusba is tartozik a fentiekből (talán kivéve az elsőt), szóval ha tapló, vagy nőcsábász, vagy simán csak perverz, gyakorlatilag 99% hogy akár HETENTE összeszedhet magának egy új csajt ha akar:)
Ugyanis az a rossz hírem, hölgyek, hogy a kínálatot nem más határozza meg, mint!.... Bizony, a kereslet;) Azaz ti, gy.k. :p

Vanni Ferrari 2010.01.14. 02:34:15

@El Emigrante: Örömmel köszöntöm köreinkben ismét a sthn A8hna igazságosztóját!
Már hiányoltunk;)
süti beállítások módosítása