Szív küldi szívnek

 2010.02.14. 16:43

Mi is lehetne megfelelőbb időpont arra,hogy visszatérjek férfiakból kiábrándult önmagamhoz,mint a Valentin nap!?Kukába hajítva rózsaszín szemüvegem,megint csak azt mondhatom,hogy időpazarlás volt azt hinnem,hogy jól áll nekem ez a viselet.

Egy igaznak hitt Rómeó ismét süllyesztőbe került,annak ellenére,hogy még mindig hiszem,hogy nem egy se*gfej.Persze ilyenkor jönnek a női logikával legyártott magyarázatok,hogy most biztos otthon rágódik vagy össze van zavarodva vagy időre van szüksége vagy blablablááá...Igazából tökéletesen mindegy,mert kislányos lelkesedésemen felülkerekedett a mindig jól bevált védekező mechanizmus,ami kizárja a fájdalmas felimserések lehetőségét.

Rövidre zárva eme szép ideát,nem az volt,akinek hittem.Ha az lett volna,akkor nem tűnt volna el nyomtalanul 2 napja.S mivel én nem az a lány vagyok,akik sms-ekkel bombázza a kiszemelt férfit,és kampányt sem áll szándékomban szervezni saját magam népszerűsítésére,így marad a B terv,ami semmisnek nyilvánítja a történteket,és semmilyen látható jelét nem adja naiva áldozatunk csalódottságának.

Mesterien tudok átnézni embereken,miközben kedvesen mosolyogva azt kérdezem,hogyan telt a heted.Szóval nyugalom,nem lesz itt gond!

A Valentin nap 2010ben sem múlta felül a várakozásaimat,habár még nincs teljesen vége!Szóval DrLove mai bölcsessége:

A szerelem a legjobb bizonyíték arra,hogy van élet a halál után!

A bejegyzés trackback címe:

https://veronikathens.blog.hu/api/trackback/id/tr491757640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

JolieJulie 2010.02.16. 00:11:22

hát igen...mindent meg lehet magyarázni a női logikával de igaz, néha jobb hagyni a dolgot...bár én már abba is kicsit belefáradtam..passz, hogy ilyenkor mi is a jó. Csak azt utálom, amikor a "kocka fordul" a végén, de addigra már leszarod az egészet úgy ahogy van, őszintén.

El Emigrante 2010.02.18. 19:38:53

Ahogy azon filóztam, h mibe is köthetnék bele, elkalandoztam és visszaolvastam (jó)pár korábbi bejegyzést. Sztem semmi baj ezzel a bloggal. Mivel csapongó, hűen tükrözi a valóságot: az írója sem igazán tudja mit akar, minek is örüljön, minek ne. Persze eltúlozni amit ugyan NEM érzünk, csak hogy úgy tűnjön, h igen, az kispályás megoldás, de egyelőre nem baj.
Most csak picit illik ide, de már rég gondoltam, hogy szellemi épülésünk érdekében és hogy megkönnyítsem mindenki a rögös és kacskaringós túráját saját kis Maslow-piramisának(dombjának?) csúcsára:
www.pszichologia.hu/konyv/?id=32

Éppen ma állapítottuk meg egy kedves közös ismerősünkkel, h utólag milyen k okos tud lenni az ember:)

@JolieJulie: "Női logika"??? Ezt remélem komolyan gondoltad, mert viccnek kicsit durva... :p
süti beállítások módosítása