GirlPower II.

 2009.09.15. 16:58

 Tovább boncolgatva a tegnapi témát,mert azért abban mindenki egyetért velem,hogy a much-loved görög fiúkat nem lehet lerendezni pár mondattal,utána olvastam egy-két dolognak.

Gondoltátok volna például,hogy a görög férfi élettartama a leghosszabb az EurópaiUnió országain belül? Valószínűleg a stresszmentesség és az egészséges táplálkozás az oka,na meg a rendszeres nemi élet..

Ha kicsit visszamegyünk a történelemben,akkor kiderül,hogy a gögöknél a fiúszerelem (pederasztia),kizárta a testi kapcsolatot két férfi között.A felnőtt,idősebb férfi,az erasztész (szerető),példát mutatott és segítette a serdűlő erómenoszt (szeretett) a társadalomba való beilleszkedésbe.Mivel a görög fiúkat már 7 éves korukban elszakították az anyjuktól,így erkölcsi neveltetés hiányában a pederasztia makulátlanul tiszta érzést jelentett.

A felnőtt görög férfi az intenzív személyes kapcsolatra való igényét nem elégíthette ki a házasságban,mivel a nőket nem tanítatták ekkoriban,tehát ha a férfi azt akarta,hogy önmagáért szeressék,akkor egy nála 10-15 évvel fiatalabb fiú érdeklődését kellett megnyernie.

Szinte az egész görög irodalmon végigvonuló nőgyűlölet,mára már gyökeresen megváltozott,olyannyira,hogy az interneten külön fórumok boncolgatják a görög férfi udvarlási szokásait.

Beleolvastam néhányba,és roppant szórakoztató,ahogy különböző típusú és korú nők arról beszélgetnek,hogy milyen tapasztalataik vannak hellász ifjairól.

A kedvencem,hogy "a görög férfiak csak a túl későn becsapódott szexuális forradalom áldozatai":)

Nagy általánosságban szerintem azt lehet mondani,hogy mindenhol azt gyakorolják,ami meg van engedve.Ez a séma a legtöbb élethelyzetre ráillik,ergo a szociális és a családi háttér meghatározó.

Mielőtt még hazánk fiai hanyagolva éreznék maguk,aláírom,hogy róluk is lehetne fórumokat átívelően beszélgetni,de mivel ennek a blognak a címe στην Αθήνα,így remélem elnézik ezt nekem!

A bejegyzés trackback címe:

https://veronikathens.blog.hu/api/trackback/id/tr361384281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

La Tangolita 2009.09.15. 17:28:45

Ööö... Kicsit meglepett az a rész, hogy “Ha kicsit visszamegyünk a történelemben,akkor kiderül,hogy a gögöknél a fiúszerelem (pederasztia),kizárta a testi kapcsolatot két férfi között.”

Akkor azok a a vázaképek csak az utókor félrevezetése céljából készültek?

Vanni Ferrari 2009.09.15. 17:47:55

@La Tangolita: Értsd úgy,hogy hivatalosan nem volt szabad,persze ez nem jelenti azt,hogy nem is csinálták!!!;)

berentz 2009.09.15. 21:27:36

@Vanni Ferrari: es persze nincs is izgalmasabb a bunos szexnel ;)

El Emigrante 2009.09.15. 23:09:14

Most egy kicsit elvesztem... Ez most hízelgés és valami pozitív a görög férfiakra nézve, vagy kritika? Ha utóbbi, akkor eléggé ellentmond a tapasztalatnak, ha előbbi akkor csak a hangneme fura:)

Vanni Ferrari 2009.09.16. 12:22:54

@El Emigrante: Nem sorolnám egyik kategóriába se,egyszerű tényközlés,adatok és érdekességek..
Természetesen úgy értelmezed,ahogy akarod,senkit sem szeretnék gátolni a személyi szabadságába;)

Vanni Ferrari 2009.09.16. 12:26:27

@El Emigrante: ja,és hogy érted,hogy ellentmondd a tapasztalatoknak,ha kritika???

sumobarbie 2009.09.16. 21:31:06

@Vanni Ferrari: én értem kicsim, és ezt a kérdést a helyedben nem tettem volna fel... :)

Vanni Ferrari 2009.09.16. 21:41:04

@sumobarbie: akkor úgy látszik,hogy csak én vagyok hülye!?!
süti beállítások módosítása